Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Prostor za vse


Spoštovani,

dogodek Prostor za vse je presegel vsa naša in upam da tudi vsa pričakovanja obiskovalcev.

Številne ustanove so skupaj z mladimi izvedle bogat program strokovnih kot tudi zabavnih ter kulturnih vsebin.

Občutek na gradu je bil zares poseben in deljenje tako imenitnega prostora z vsemi udeleženci, je bila izjemno dragocena izkušnja tako nam organizatorjem, kot tudi mladim. Imeli so možnost svojo kompetentnost deliti z vsemi obiskovalci, kot se tudi povezovati ter stkati nove prijateljske vezi.  Skupaj se odločamo, da bomo  prizadevanja po omogočanju ustreznejših pogojev za družbeno vključenost vseh, nadgrajevali v prihodnje. V bližnji prihodnosti bo na voljo vsem tudi spletno orodje ”Odprtogled”, katerega namen je povezovanje vseh deležnikov pri realizaciji ciljev, tako na ravni posameznika (npr. mladi) kot tudi ustanove, staršev ter delodajalci in drugih,… Posledično se vsem, ki ste kakorkoli prispevali za izvedbo dogodka PROSTORA ZA VSE, iskreno zahvaljujemo ter sporočamo, da se kmalu ponovno srečamo – v novih prostorih za vse!

Posebej pa se želimo zahvaliti še našim donatorjem, to so Mestna občina Ljubljana,  HELIOS TBLUS, Ljubljansko parkirišče in tržnice ter Ljubljanski grad.

Mestna občina Ljubljana ter g. župan Zoran Jankovič sta nam omogočila sanje o ”Prostoru za vse” s kritjem stroškov najema grajskih prostorov. Dodana vrednost sta bila prav tako obisk podžupana MOL g. Dejana Crneka ter naše skrbnice projekta ”Socialne vključenosti s strani MIZŠ, go. Tjaše Koselj.  Ljubljanski grad pa je z izjemno profesionalnostjo, strokovnostjo ter posluhom do naših dodatnih potreb pristopil ter zagotavljal izvedbo, ki nam bo za vedno ostala v spominu!

Številne ustanove se predstavljajo preko stojnic in ljudje si jih ogledujejo

Številne ustanove se predstavljajo preko stojnic

Uvod v zaključno konferenco projekta ''Spodbujanje socialne vključenosti mladih'' ter nastop Neve Laščak z njenim zborčkom - Center IRIS

(Skupno 122 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost