Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

SPECIALNI IN REHABILITACIJSKI PEDAGOG ALI TIFLOPEDAGOG (M/Ž)


Opis del in nalog: izvaja dodatno strokovno pomoč za slepe in slabovidne s poudarkom na nadomestni komunikaciji ter opravlja druga dela po navodilih ravnateljice.

Poklicna strokovna izobrazba: VISOKOŠOLSKA  UNIVERZITETNA  IZOBRAZBA (VII/2)

Druga potrebna dodatna znanja oz. drugi pogoji za zasedbo: opravljen strokovni izpit iz vzgoje in izobraževanja, potrdilo o nekaznovanosti, potrdilo iz kazenske evidence, izkušnje s slepimi in slabovidnimi otroki ter otroci z avtizmom, izkušnje z uvajanjem nadomestne komunikacije, znanja iz opismenjevanja v brajici, orientaciji in  mobilnosti, izpit iz varstva pri delu, možno preverjanje specialnih znanj na razgovoru.

Znanje jezikov: slovenski jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče; angleški jezik razumevanje osnovno, govorjenje osnovno, pisanje osnovno.

Računalniška znanja: urejevalnik besedil osnovno, delo s preglednicami osnovno, delo z bazami podatkov osnovno, poznavanje računalniških omrežij osnovno, računalniško oblikovanje osnovno.

Upravna enota delovnega mesta oziroma dela: LJUBLJANA VIČ RUDNIK

Trajanje zaposlitve:  določen čas, od 1. 12. 2018 do 31. 08. 2019.

Delovni čas: krajši delovni čas (20 /teden)

Vozniški izpit:  B kategorije

Prijava je mogoča do: 27.11.2018.

Način prijave kandidatov:  kandidati naj pošljejo: po pošti pisno vlogo z življenjepisom na naslov: Center IRISCenter za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne, Langusova ulica 8, 1000 Ljubljana ali elektronski pošti na naslov: info@center-iris.si

Ljubljana, 22. 11. 2018

Ravnateljica: Katjuša Koprivnikar

(Skupno 32 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost