Center IRIS

Center za izobraževanje, rehabilitacijo, inkluzijo in svetovanje za slepe in slabovidne Ljubljana

Zimska šola v naravi


Tudi v letošnjem šolskem letu Zavod za slepo in slabovidno mladino Ljubljana organizira zimsko šolo v naravi. Vabljeni ste učenci 6., 7. in 8. razreda osnovne šole iz Zavoda in inkluzije. Šola v naravi bo potekala od PONEDELJKA 6. 3. 2017 do PETKA 10. 3. 2017 v Kranjski Gori. Informativno prijavnico je potrebno oddati do 29. januarja 2017.

Bivali bomo v Centru šolskih in obšolskih dejavnosti v Kranjski Gori, v ceno pa je vključen polni penzion, smučarske karte in prevoz. Cena zimske šole v naravi bo predvidoma 150 EUR (ta cena je izračunana za 5 – 8 udeležencev in se lahko v primeru manjšega števila udeležencev sorazmerno poveča). Otroci morajo  prinesti svojo posteljnino, kajti izposoja v CŠOD Kranjska Gora stane 4,40 EUR na osebo in je nepotreben strošek. Otroci naj imajo s sabo tudi kakšen dodaten evro za obisk muzeja (1,5 EUR) in za vstopnino na bazen v primeru slabega vremena (4,8 EUR). Letos je cena ponovno zelo ugodna, pri prijavah pa bomo upoštevali prvih 8 prijav. Tako da tisti, ki ste že odločeni, pohitite s čimprejšnjo prijavo.

Svetujemo vam, da se glede morebitne subvencije oz. denarne pomoči pri plačilu zimske šole v naravi, obrnete na svoja Medobčinska društva slepih in slabovidnih. Stroške zimske šole v naravi, boste lahko poravnali v treh obrokih po položnicah, ki vam jih bomo poslali po vaši prijavi. Prva dva obroka bosta po 50 EUR, položnico za zadnji obrok vam bomo poslali naknadno, po obračunu dejanskih stroškov.  Prvo položnico boste prejeli pred odhodom – sredi februarja 2017, drugo marca 2017 in tretjo aprila 2017. V zimski šoli v naravi bomo tekli na smučeh, alpsko smučali, se sankali, igrali na snegu, se naužili zimske idile ob večernih sprehodih, ter ostalih kulturnih in naravoslovnih dejavnostih.

Informativno prijavnico je potrebno oddati do 29. januarja 2017! Prijavnico lahko pošljete po navadni pošti na zavodski naslov. Lahko pa udeležbo vašega otroka potrdite tudi na e – mail:  gasper.tansek(pri)gmail.com ali pa prijavnico oddate svojemu mobilnemu učitelju. Prosimo vas, da na prijavnico pripišete tudi zdravstvene posebnosti vašega otroka. V kolikor se bo vaš otrok udeležil zimske šole v naravi in ni nezgodno zavarovan, vas prosimo in priporočamo, da za čas poteka šole v naravi zanj uredite nezgodno zavarovanje! Na podlagi prijavnice, vam bomo pred odhodom, posredovali  še podrobne informacije o izvedbi zimske šole v naravi!
Strokovni kader: aktivnosti bodo vodili športni pedagogi iz Zavoda, ki imajo večletne izkušnje na področju dela s slepimi in slabovidnimi, spremljevalci  pa bodo prav tako učitelji iz Zavoda za slepo in slabovidno mladino.

(Skupno 35 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost